PDF Afdrukken E-mailadres
Medisch Adviesbureau Ergosana is een onafhankelijk adviesbureau dat deskundig is op het gebied van medische keuringen, sociaal medische beoordelingen en verzuimbegeleiding.

Werken in verontreinigde grond kan risico`s met zich meebrengen. Daarom dient iedere werknemer die werkt in een omgeving met verontreinigde grond jaarlijks een bodemsanering keuring te ondergaan om deze werkzaamheden te kunnen blijven doen.

De Bodemsanering keuringen worden volgens de laatste publicatie CROW-132 richtlijnen in 3 oplopende klassen onderverdeeld:

Klasse A

Dit betreft alle medewerkers die in mogelijk verontreinigde grond, bodem of water werkzaam zijn.

Tarief Bodemsanering keuring klasse A € 162,-

Klasse B

De medewerkers moeten in staat zijn om buitenlucht afhankelijke adembescherming te dragen.
De ademhaling kan zwaarder worden, waardoor medewerkers met longklachten zoals astma, in de problemen kunnen komen. Bij medewerkers met een forse baard kan het masker onvoldoende beschermen omdat de afsluiting niet goed is.

Tarief Bodemsanering keuring klasse B € 192,-

Klasse C

Hierbij moeten de medewerkers in staat zijn om buitenlucht onafhankelijke adembescherming te kunnen dragen. De fysieke conditie moet uitstekend zijn en de medewerkers moeten in staat zijn om te werken onder hitte belasting.

Tarief Bodemsanering keuring klasse C € 298,-
Wat moet u meenemen naar de keuring?
Uw legitimatiebewijs De ingevulde vragenlijst, uit te printen van onze website www.ergosana.nl. Als u deze niet vooraf heeft kunnen verkrijgen, kunt u deze ter plekke ook invullen. Bij inspanningstest, sportkleding met sportschoenen. Indien mogelijk, een potje urine.
Inhoud van de keuring

De inhoud van een Bodemsanering keuring is als volgt:
  • Anamnese;
  • Lichamelijk onderzoek op geleide van anamnese;
  • Biometrische bepalingen:
  • Longfunctie;
  • Audiometrie (gehoortest);
  • Ogen test
  • Urine (eiwit, bloed, glucose);
  • Bloedonderzoek ter bepaling van de lever- en nierfunctie Bij fysiek zware werkzaamheden (m.n. T3-projecten c.q. klasse C keuring) wordt een inspanningstest verricht t.b.v. conditiemeting te verrichten.

De geldigheid van alle bodemsanering keuringen is 1 jaar conform de CROW-132 richtlijnen.
Op onze keuringslocatie Mathenesserlaan 540 3023 HL Rotterdam worden de bodemsanering keuringen uitgevoerd.

Keuringen op werkdagen na 17:00 uur, in de weekenden en/of op locaties zijn mogelijk. Voor een keuring die na 17:00 uur of in weekenden wordt uitgevoerd, wordt een opslag van €30,- in rekening gebracht.

Voor het niet verschijnen op de afgesproken tijd wordt €75 in rekening gebracht, tenzij 24 uur voor tijd de afspraak is geannuleerd.

Voor vragen over de tarieven van onze Bodemsanering keuring op locaties , kan er ook contact opgenomen worden met onze back office.

U kunt op werkdagen van 13:00 tot 18:00 uur telefonisch met ons een afspraak maken via 0624 706882 of u kunt zich via onze website www.ergosana.nl aanmelden. Dan nemen wij contact met u op om afspraak te maken.
De medische vragenlijst(download )is te printen die u dan ingevuld mee kunt nemen naar het spreekuur.

NB: de tarieven van de Bodemsanering keuring zoals hierboven vermeld, zijn exclusief 21% BTW.


Keuring aanvragen
Terug
 
Copyright © 2009-2010